Kapitel 14: Pausboken-Paus

2010-12-10 kl. 01:12:04
Ur denna kristall-himmel av pauser finner vi oss endast i början av berättelsen. Det är nu dags att publicera Pausboken-Paus och finns två varianter av denna divaniska aktivitet.

Ex. uno
Inspirationstagarens ansträngningsbägare äro fylld till dess översta kant och denne behöver således koppla bort verkligheten. Individen fraktar sin torso och med-följande lemmar till närmaste nätverkskopplade artefakt. Det som sker härnäst kan liknas med andra världskrigets slut, Freddie Mercurys födsel osv; lemmarna dansar fram texten http://pausboken.blogg.se/ och den välförtjänta pausen äro i full gång.

Ex. zwei
Författarna i Pausboken utövar pausandet till en ny nivå, en annan dimension och anhängarna till denna fantastiska sekt får oförtjänt lida. Nya kapitel i denna bok (även kallad bibel) sker därmed ej regelbundet på samma nivå som makthavarna (ja, vi har högre paus-makter, vi är endast författare och trogna tjänare) och vi själva efterträder. Vid rädsla för bestraffning i form av spontan hemoglobin-kokning så skall redaktionen bättra sig.

//PJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback